vineri, 4 septembrie 2009

Melancolie? poate...

Nesiguranță, teamă de necunoscut, un amalgam de sentimente mi-a acaparat mintea în ultimele zile. Poate îmi e teamă să aleg considerând că în viață am făcut numai alegeri dintre cele mai nereușite ... Uneori am momente când pur și simplu mă satur de viață, și stau, gândindu-mă la moarte. Când va veni ea oare? Dacă ar veni acum nu mi s-ar părea deloc prea devreme. Ce aș mai avea de trăit? De ce aș mai trăi în continuare? De se să trăiesc, când viața e o povară în majoritatea timpului, iar momentele pure de fericire durează atât de puțin încât nici nu-ți dai seama că le-ai trăit de-abia după ce au trecut ... Am uitat să caut bucuria în lucrurile mici. Sper că starea asta se datorează doar unei mici depresii declanșate de sfârșitul anotimpului meu preferat, vara. Let's blame it on the autumn! Voi cum preferați să treceți peste aceste momente? Singuri sau căutând alinarea unei persoane dragi? Deși până acum am trecut peste momente de acest gen singur, de data asta aș vrea să simt afecțiune, aș vrea să văd cum cuiva îi pasă, aș vrea să fiu din nou scos din umbră și adus în bătaia razelor soarelui...

3 comentarii:

  1. Cu totii avem astfel de momente cand pur si simplu nu mai intelegem nimic de pe lumea asta, cand melancolia ne loveste mai dur decat cea mai grea "palma a vietii". Ne revenim si mergem mai departe. Sa fie toamna de vina?

    Iti vei reveni !
    Adu-ti aminte cum "prinzi viata" primavara !

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu toamna e de vina. Nu inteleg cum toti dati vina pe acest anotimp superb cand va apuca depresiile. Pe mine ma deprima mai mult vara cand e atat de cald ca nu poti sa respiri. Tu chiar nu mai ai nicio preocupare, un job, ceva ca sa-ti tina mintea ocupata de mai ai timp sa te gandesti la nemurire sufletului? Eu trec peste momente de acest gen singur evident ca nimeni nu m-ar intelege. si bineinteles imi gasesc ceva de facut, de lucru. nimic nu e mai rau decat statul degeaba si gandind aiurea.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pentru unii toamna reprezinta melancolie, dar toate trebuie sa treaca cu ajutorul tau in primul rand si aopi daca ai si prieteni alaturi: e perfect. Profita de razele de soare care isi fac loc printre nori si iesi la o plimbare prin parc...lasa-ti gandurile sa fie mereu intr-o vara...sa viseze.
    O zi buna!

    RăspundețiȘtergere

Bloguri preferate

Interesting Quizzes

How many cannibals could your body feed?
Created by OnePlusYou - Free Online Dating