marți, 26 mai 2009

Bye-bye GayFest 2009

Şi uite-aşa s-a încheiat şi ediţia de anul acesta a GayFestului. O săptămână întreagă în care oricine, indiferent de orientarea lui sexuală a avut la dispoziţie o mulţime de evenimente culturale, care de care mai diverse: workshopuri, expoziţii foto, dezbateri, seri de film, seri de lectură, living library, concert de muzică clasică, party-uri şi, desigur, arhicunoscutul marş.
Celor care nu au vrut sau nu au putut din diverse motive să participe la niciunul dintre aceste evenimente le spun că au pierdut foarte mult, au pierdut o atmosferă superbă, au pierdut posibilitatea de a cunoaşte oameni cu adevărat pasionaţi de meseria pe care o practică, au pierdut momente cu adevărat unice.
Totuşi, chiar dacă nu aţi putut veni sa vedeţi expoziţiile foto din Verde Cafe şi Soho Lounge mai aveţi o şansă: puteţi accesa site-ul artistei fotograf Ana Dumitrescu şi vedea on-line atât cele două expoziţii, "Cupluri" şi "Generaţii" cât şi poze făcute la workshopul lui Lucian Dunăreanu - "Arta travestiului", dar şi poze de la seara de lectură cu Lorena Lupu - "Gay-side story".
Dacă nu aţi venit la marş aveţi pe internet o multitudine de poze, articole şi videoclipuri cu ce s-a întâmplat, însă din păcate nu puteţi simţi atmosfera superbă de anul acesta de la marş. Sper că v-am convins şi la anul o să văd feţe noi la GayFest 2010.
052309175004

2 comentarii:

  1. ahhhh!~ ce fain arata!~ ce rau imi pare ca nu am putut sa fiu si eu acolo... dar voi merge aici (in Oregon) la mars in 3 saptamani :) hehehe abia astept :) gay pride!~

    RăspundețiȘtergere
  2. yaay! sa ne arati si noua poze si filmulete de la mars! sa te distrezi! gay pride everywhere!

    RăspundețiȘtergere

Bloguri preferate

Interesting Quizzes

How many cannibals could your body feed?
Created by OnePlusYou - Free Online Dating