miercuri, 26 august 2009

Pre-Madonna


Gata, momentul mult aşteptat e pe cale să se înfăptuie! Madonna deja este pe pamânt românesc! Pentru 1 zi Madonna simte româneşte! Toate ziarele au vuit, încercând să stoarcă un tiraj cât de mar eposibil pe seama maşinii de făcut bani numită Madonna. Fiecare gazetă a imaginat fel şi fel de articole, de la "
Madonna, nu vrei să fii mamă şi pentru “Micul Mowgli” din România?" până la "Madonna se teme să nu fie asasinată la Bucureşti".

Se exagerează. se inventează, se scrie, media românească nu are cum să nu profite de un asemenea subiect. La tv vedem în direct cum aterizează diva, cum ajunge la hotel, îi auzim povestea ... S-a înfiinţat postul de radio Madonna ... Cam multa Madonna, chiar şi pentru un fan infocat, nu credeţi? Azi e concertul, am bilet la Gazon B, deci nu o să văd decât un mic punct pe scenă, iar punctul ăla e Madonna. poate daca sunt norocos și descurcăreț reușesc să mă strecor mai în față, măcar la Gazon A. Dacă vreți, cei mai din față de la Gold Bar sau Gazon A puteți veni cu foi A4 imprimate cu "ROMANIA LOVES YOU", ca să vadă diva cât de mult o iubim - campanie susținută de radiomadonna.ro, europa fm, radio21, cateva siteuri de muzică și, se pare, și de mine.

Pentru cei care își fac griji că nu au bani să ajunga acasă sau, după caz, la Madonna After-Partyz fiți fără griji, municipalitatea e în slujba noastră și s-a gândit să prelungească programul Metrorex pana la 1.00 iar RATBul circulă pana la 2.00, cu câteva linii special create. http://www.radiomadonna.ro/stiri/1774/concert-madonna-program-metrorex-si-ratb/ .

De-abia aștept să ne distrăm împreună! Madonna rocks!

    Niciun comentariu:

    Trimiteți un comentariu

    Bloguri preferate

    Interesting Quizzes

    How many cannibals could your body feed?
    Created by OnePlusYou - Free Online Dating